dilluns, 31 d’agost del 2009

MORT SOBTADA A LES 3 HORES DE RESISTÈNCIA EN BTT DE MANRESA

A dos quarts de deu de la nit del dissabte 29 d'agost,la tragèdia va ser present a les 3 hores de resistència de btt de Manresa(era un dels actes esportius de la festa major de Manresa).El solsoní Toni López de 35 anys d'edat i que era component del btt Solsonès-Bicicletes Farràs,va morir mentres estava competint a la cursa.
Els serveis mèdics no ho van poder evitar.
És quasi segur que és tracta d'una mort sobtada per fallada cardiaca.L'esdeveniment fatal va succeir quan ja és portaven més de dues hores de carrera.La prova constava d'una participació de tres ciclistes per equip que s'anaven donant relleus.
El circuit era de dos quilòmetres i quatre-cents metres pels voltants del poliesportiu del Nou Congost.Els ciclistes havien de donar voltes.En la part més llunyana del trajecte Toni va tenir el desenllaç fatal.
És va aturar la cursa i va ser atès de seguida per l'equip médic.Quan el van atendre Toni López ja no respirava ni tampoc tenia funció cardiaca.Els serveis d'emergència van arribar molt ràpid i durant 40 minuts se´l va intentar reanimar,però va ser inútil.Pere Pirincho.