dilluns, 31 d’agost del 2009

KILIAN JORNET GUANYA L'ULTRA TRAIL DEL MONTBLANC



El ceretà Kilian Jornet de Salomon Santiveri,va aconseguir dissabte 29 d'agost,la segona victòria consecutiva a l'Ultra Trail del Montblanc.
Kilian va impressionar amb la seva qualitat davant els seus competidors i va completar el recorregut de 166 quilòmetres i 9600 metres de desnivell positiu,amb un temps de 21 hores 33 minuts i 18 segons.
Era la segona vegada que Kilian Jornet participava en la cursa de muntanya més important del món.Els dos cops ha aconseguit la victòria.Kilian era el favorit entre els 2500 participants d'aquesta cursa que va començar el divendres 28.Les negatives condicions meteorològiques van privar a Kilian superar el rècord de la prova,de 20 hores i 59 minuts,que ell mateix va aconseguir l'any passat.
La superioritat del noi de la Cerdanya va ser clara a partir del quilòmetre 30 de cursa,on va començar a deixar enrera els seus rivals.El segon classificat,el francès Sébastien Chaigneau,va arribar a 1 hora i 3 minuts de Jornet i el tercer,el japonès Tsuyoshi Kaburari,a 1 hora i 14 minuts.Pere Pirincho.