divendres, 7 d’agost de 2009

BATUTS



Estem en el món de les presses.Ansies de manca de temps que provoquem nosaltres.
Familia treball i a sobre ens agrada anar en bicicleta.
A vegades sembla que no tenim temps però volem sortir a entrenar,puix que tenim un objectiu entre cella i cella.Saltar-se un àpat per manquesa de temps seria un error.De vegada en vegada podriem buscar com a solució la paraula batut.
El batut és fàcil i ràpid de fer,i és realitza en cinc minuts.És perfecte per pendre abans de sortir a pedalar.Solament necessitem una batedora i un recipient on poguer batre els següents aliments:300 centilitres de llet semidesnatada,un yogurt natural,un plàtan gran,dos cullerades de sucre o mel,i canyella a gust.S'ha de ficar tot en un recipient,batre i pendre.Nutricionalment aporta hidrats de carbó,(per la mel o sucre)proteines,(per la llet i el yogurt) i potasi i magnesi(del plàtan).Pere Pirincho.