diumenge, 6 de setembre de 2009

RECEPTES PER PORTAR UNA VIDA SANA,I SER UN MILLOR ESPORTISTA




ESPINACS AMB PANSES I PINYONS

Cou els espinacs amb una olla,escorre'ls bé,i ofega'ls amb all,panses i pinyons.Serveix-les calentes i amanides amb suc de llimona fresca.

AMANIDA DE CRÈIXENS AMB AMETLLES I TARONGES

Reparteix els crèixens frescs en el plat amb la taronja en daus,les ametlles partides i uns daus de pernil salat.

LLENTIES CAMPEROLES

Deixar les llenties en remull durant la nit o utilitzar de pot.Al matí següent cou les llenties(amb aigua o brou)en una olla amb pebrot,tomàquet,ceba i botifarra negre.

PASTA AMB ESCOPINYES O CLOÏSSES

Cou la pasta en aigua amb sal,escorre-la i afegeix les escopinyes o cloïsses de llauna o cuites al vapor.Amaneix amb una salsa d'oli amb julivert i alls xafats.

MUSCLES AL VAPOR I JULIVERT

Cou els muscles naturals al vapor,i amaneix amb suc de llimona i julivert picat fresc
Pere Pirincho.