ESPINACS AMB PANSES I PINYONS
Cou els espinacs amb una olla,escorre'ls bé,i ofega'ls amb all,panses i pinyons.Serveix-les calentes i amanides amb suc de llimona fresca.
AMANIDA DE CRÈIXENS AMB AMETLLES I TARONGES
Reparteix els crèixens frescs en el plat amb la taronja en daus,les ametlles partides i uns daus de pernil salat.
LLENTIES CAMPEROLES
Deixar les llenties en remull durant la nit o utilitzar de pot.Al matí següent cou les llenties(amb aigua o brou)en una olla amb pebrot,tomàquet,ceba i botifarra negre.
PASTA AMB ESCOPINYES O CLOÏSSES
Cou la pasta en aigua amb sal,escorre-la i afegeix les escopinyes o cloïsses de llauna o cuites al vapor.Amaneix amb una salsa d'oli amb julivert i alls xafats.
MUSCLES AL VAPOR I JULIVERT
Cou els muscles naturals al vapor,i amaneix amb suc de llimona i julivert picat fresc
Pere Pirincho.
Cou els espinacs amb una olla,escorre'ls bé,i ofega'ls amb all,panses i pinyons.Serveix-les calentes i amanides amb suc de llimona fresca.
AMANIDA DE CRÈIXENS AMB AMETLLES I TARONGES
Reparteix els crèixens frescs en el plat amb la taronja en daus,les ametlles partides i uns daus de pernil salat.
LLENTIES CAMPEROLES
Deixar les llenties en remull durant la nit o utilitzar de pot.Al matí següent cou les llenties(amb aigua o brou)en una olla amb pebrot,tomàquet,ceba i botifarra negre.
PASTA AMB ESCOPINYES O CLOÏSSES
Cou la pasta en aigua amb sal,escorre-la i afegeix les escopinyes o cloïsses de llauna o cuites al vapor.Amaneix amb una salsa d'oli amb julivert i alls xafats.
MUSCLES AL VAPOR I JULIVERT
Cou els muscles naturals al vapor,i amaneix amb suc de llimona i julivert picat fresc
Pere Pirincho.
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada