dimecres, 8 de juny del 2011

TRACKS DEL DIABLE NON-STOP

El dissabte 4 de juny a les 6 hores i 6 minuts del dematí va començar la prova en bicicleta de muntanya anomenada Tracks del Diable Non Stop.La cursa consistia recorrer amb bicicleta de muntanya 188 quilòmetres dins d'un desnivell de 5870 metres.El punt d'arribada i sortida era a Torelló realitzant un recorregut oval per les sub-comarques del cabrerès,Bisaura,Lluçanès i vall del Ges.6o quilòmetres del total del circuit anaven per corriols més aviat tècnics.El Gps era obligatori i solament estaven marcats els primers i últims 40 quilòmetres del molt bonic circuit.Tot anava dins del previst,passant els adients horaris de pas,quan al migdia ens va sorpendre als corredors una tempesta esfereidora d'aigua i trons.Quan portavem més de 100 quilòmetres i en el pas d'un control em vaig assabentar la noticia de que la carrera l'havien ben suspès degut a que uns corredors havien patit hipotermia.No va poder ser pero dins de la pena l'organització crec que va actuar be.El circuit es va tornar molt perillós i per sort ens esperarà l'any que be.Pere Pirincho