diumenge, 11 d’abril del 2010

BG FIT DE SPECIALIZED

El body geometry fit és una completa filosofia d'ajust,creada per ajudar als ciclistes a anar més rapid durant més temps i amb major comoditat,reduint les probabilitats de lesió.
Cada ajust que és fa per un ciclista novell o per un d'experimentat,s'inicia amb una breu entrevista amb el tecnic(a Manresa el BG fit el fa Emili Jaén de la botiga de bicicletes Fa-Sol) i el ciclista que explica el seu historial individual de lesions,necessitats,i objectius.
Amb aquesta evaluació s'obtè una imatge exacte de la flexibilitat de la persona i altres atributs fisics,inclosa l'evaluació de l'estructura del peu,la posició del genoll,la corva de la columna vertebral,l'extensió de l'espatlla,la flexió de la cadera,i la longitut de les cames.
L'evaluació visual lateral del ciclista te l'objectiu d'aconseguir una posició neutre que sigui eficient i còmoda a través de l'ajust de l'alçada del seient,alçada del manillar,longitut de la potència,i posició de les calas.
L'estudi també te en compte l'anàlisi de la vista frontal per optimitzar la cadera,el genoll i l'alineació del peu per un major rendiment,i una entrega de la potencia equilibrada que inclou l'anàlisi de la col.locació del pedal i la sabatilla,i l'alineació del seient.
Desprès d'una setmana el tecnic realitzarà una trucada telefònica per contrastar l'eficàcia de l'ajustament,i per respondre a qualsevol pregunta o preocupació que pugui tenir el ciclista.Pere Pirincho.