diumenge, 14 de març del 2010

HANDBIKE I LA MARATÓ DE BARCELONA

Ni que hagi passat una setmana no puc obviar els resultats de la marató de Barcelona,puix que el kenià de 21 anys Jackson Kotot va fer una marca de 2 hores 7 minuts i 30 segons.La guanyadora femenina que és etiop i és diu Debe Wudrush,va treure un resultat de 2 hores 31 minuts i 51 segons.Però el pes d'aquest article volia que caiguès sobre el Handbike.És la modalitat que tracta les bicicletes de tracció amb les dues mans.L'atleta surienc de 22 anys Francesc Solà,va proclamar-se campió de la marató de Barcelona en la categoria Handbike.Solà va convertir la cursa en un duel apassionant amb l'osonenc Roger Puigbó,dins de la categoria de cadires de rodes.El temps dels dos corredors va ser 1 hora 36 minuts i 23 segons,però el surienc va guanyar per fraccions de segon.Pere Pirincho.