dijous, 25 de febrer del 2010

MONTSERRAT




A vegades no se com explicar la verdadera bellesa de Montserrat,sobretot quan parlo amb persones que la desconeixen.En el fons vull que em creguin quan explico verdaderament el que es aquest massís.La seva verticalitat amaga senders molts antics que permeten endinsar-nos dins de la muntanya aprofitant els passos naturals que l'erosió ha dibuixat entre el conglomerat màgic i majestuòs d'aquesta meravellosa muntanya.Pujades,baixades,zigues i zagues,on excel.lents i perillosos roquissars ens poden fer donar a entendre on ens trobem i quines sensacions estem vivint dins de la muntanya màgica.Des de el Monestir s'oloren les dolces Magdalenes i la Gorra Marinera,on la vista potser es comença a posar nerviosa.Moltes rutes podria explicar però aquest article no tracta de cap excursió en concret.Solament vull arribar amb l'imaginació mentres teclejo,fins Sant Jeroni,on si som hàbils serem capaç d'imaginar-nos comtes de monstres petris mentres observem la Mòmia,la Prenyada,la Panxa del Bisbe,l'elefant o els Gorros, on la fantasia d'una bellesa veritable ha de fer la resta.Pere Pirincho.

2 comentaris:

JOSAO ha dit...

Cada vegada que vaig a Montserrat , tinc la sensació que tot es màgic,misteriós,deixant apart les creences religioses.

Unknown ha dit...

Impressionant fotografia. Al igual que impressionant montanya. Parlant de montanyes, he pensat que potser et pot interessar aquesta altra web que he descobert a internet, que ha creat una gent de Girona i que consisteix en una xarxa social (tipus facebook) per muntanyencs i aficionats a tot tipus d'activitat esportiva en l’entorn de la muntanya.
Pots accedir-hi a www.cuspidis.cat o www.cuspidis.com o www.cuspidis.es
Per als usuaris suposa una plataforma gratuita on compartir experiències i coneixement. Podreu buscar i penjar rutes aprop d’un punt en concret, buscar i crear esdeveniments per compartir, fer ressenyes de llocs interessants o dormir, menjar, visitar, fer-vos amics d’altres usuaris, crear grups, tenir un bloc, opinar en fòrums i crear-ne de nous, etc.
Per als clubs suposa una plataforma també gratuita on gestionar i donar a conèixer la seva activitat a través de grups que poden ser públics o privats.
Per empreses i entitats representa un lloc ideal on donar-se a conèixer i comunicar-se amb els usuaris.
Si vols més informació pots contactar amb aquesta web a través del correu info@cuspidis.com o seguir-los a www.facebook.com/cuspidis i a www.twitter.com/cuspidis
Espero que et serveixi la iniciativa d'aquesta gent! Jo, evidentment, ja hi estic apuntat.