dijous, 23 de juliol del 2009

L'IRONMAN MES DUR DEL MÓN

Dins d'una freda matinada(2/4 de sis del dematí) començava el 18 de juliol,l'Altriman,l'Ironman més dur del món.El lloc elegit per fer aquesta prova era a la regió pirinenca francesa del Capcir.(Catalunya del nord).
Una llum a l'altre banda del llac de Matamala guiava als triatletes en les seves dues voltes a un triangle de 1900 metres,dins d'una aigua no excessivament freda.(19 graus).L'alçada del llac era de 1535 metres.El circuit de ciclisme constava d'una volta de 197 quilòmetres.
S'havien de superar 5 colls.(Llosse,Paieres,Pradel,Garavel i Hares).Tota la volta sencera acumulava un desnivell positiu de 5060 metres.Els 42 quilòmetres de la cursa a peu és desenvolupaven primer al voltant del llac i desprès en continua pujada anava cap al poble de les Angles.
Deixant aquesta població a 1600 metres d'alçada la cursa continuava per l'avinguda de Balcere fins al llac del mateix nom(L'alçada era de 1770 metres).Baixant per el mateix camí és tornava a fer la ruta a l'inversa direcció al llac,i finalment s'acabava la prova a la població de les Angles.El tram de pujada a peu de l'avinguda Balcere tenia alguna rampa del 18 %.Van participar dos representants del Club Natació Manresa.En Ferran Mahamud va quedar en la posició 45 i en Pere Arenas (amb problemes estomacals a partir del quilòmetre 21 de la marató) a la 88.

CLASSIFICACIONS

1.Thierry Chatron.Toulon Triatlon.12 hores 56 minuts.
2.Ludovic Rougerie.Training sport 3 Dracenie.13 hores 1 minut.
3.Eduard Barceló.Cn Reus Ploms.13 hores 8 minuts.
45.Ferran Mahamud.Cn Manresa.16 hores 21 minuts.
88.Pere Arenas.Cn Manresa.18 39 minuts.



2 comentaris:

EMILI JAÉN ha dit...

hola Pere,
Com te dit avui, a mi no em veuras fer auqesta cursa, pero de veritat que teniu dos collons, tu y el Ferran, dos dels esteu fets per aquestes bojeries.
Sou dignes dadmirar, perdona que no escrigui més pero ara estic molt liat entrenat per fer lomateix que tu, petir una mica....
un peto a tu i la carme, que sensa una dona ixí no faries rés de tot això, ni jo tampoc,ja,ja,ja

EMILI JAÉN ha dit...

e escrit molt ràpid i e deixat lletres i paraules a mitjes,
perdona.