dijous, 9 d’abril del 2009

HOMENATGE A LES ASSISTÈNCIES


A finals del més de febrer vaig realitzar el meu primer raid.Va ser una manera diferent de realitzar esport de fons i d'habilitat dins d'una competició.
Un dels motius per trobar l'assistència necessària dins d'aquestes llargues proves,és contar amb l'ajuda de la parella o una amistad propera.
Són bosses senceres plenes d'aire fresc infinit, que no et volen veure patir massa.Ajuden amb la seva joliua companyonia i paciència.Disfruten i t'esperen.Suporten pluja,fred i calor.T'observen i es preocupen per tu.Aguanten continuament les teves explicacions de com va la transcendència dins de la cursa.Organitzen la furgoneta.Saben on estan les sabatilles de còrrer o de bicicleta,els guants,i la roba seca.Somriuen continuament.Sempre et diuen que l'equip va molt bé(ni que sigui mentida).Si et passa alguna cosa negativa poc pejudicial, la tracten com un mal menor.Treuen la bicicleta quan toca dins del magatzem esportiu amb rodes.
Et netejen les bicicletes si fa falta.Ens donen el total recolzament moral.Ho intenten fer tot bé.No és per menys que acabin cansades...En fi moltes gràcies a la Riri i a l'Olga.Pere Pirincho.