dilluns, 23 de març del 2009

UNA MANERA MÉS D'ENTRENAR


Els reptes d'alguns bagencs dins del món dels esports de fons son verdaderament ambiciosos.Res s'ha de desmerèixer,però em refereixo al cas concret d'alguns triatletes que estaran a la sortida de curses Ironman com:Ironcat,Lanzarote,Niça i Festricap a les Angles(França).També entre les comes em de ficar Zurich,Klagenfurt i a la tardor la challenge de Calella.Suposo que em deixo alguna que un altre prova.
Fa dies que tots ens hem començat a ficar les bateries esportives. Cremem calories i quilòmetres per intentar sempre acabar dignament i alguns realitzar marques que els puguin fer anar a la meca Ironman,Hawai.
Les transicions son vitals.Alguns triatletes aprofiten les mitjes maratons per afegir quilòmetres en bicicleta i axí fer un seguit doble entrenament.
El diumenge 22 de març Alfons Martinez,Ferran Mahamud i Pere Pirincho van realitzar la mitja marató d'Igualada,anant i tornant en bicicleta.En mig de 253 atletes van portar a cap les següents marques:72.Alfons Martinez,1 hora 34 minuts i 22 segons.75.Ferran Mahamud,1 hora 34 minuts i 43 segons.113.Pere Pirincho,1 hora 39 minuts i 43 segons.
Pere Pirincho.