diumenge, 29 de març del 2009

SORTIDA NOCTURNA EN BICICLETA DE MUNTANYA



Fa uns anys semblava extrany veure gent pedalant amb les seves bicicletes per la nit,i per dins d'alguna zona de boscùria seguint pistes forestals.Poc a poc aquesta actitud esportiva s'ha convertit més o menys en normal.

Les meves primeres sortides nocturnes amb la bicicleta tot terreny, van ser solitàries.El sistema d'il.luminació era potent i efectiu.En el fons no era res més que la mateixa sistemàtica que utilitzen les motocicletes de 49 centímetres cúbics.Avui en dia els
"kits" d'enllumenat que venen en les botigues de bicicletes, son lleugers de pes i eficaços.Les sensacions viscudes son diferents en unes hores baixes, on sembla que el bosc descansa resguardat per la amagada nit.

El ritme del ciclista no és el mateix que el que és porta de dia.La confusió d'hores de negror,on els obstacles no és veuen de color clar,fa que l'esportista mantingui encara més, els seus sentits oberts.L'inquietud que obliga sortir a la natura no distingeix entre el dia o la nit,si tenim ganes de disfrutar o problemes de manca de temps..Pere Pirincho.

Aquesta fotografia és va fer baixant del Coll Baix, (Comarca del Bages) direcció al camí de Monistrolet,Sant Joan de Vilatorrada i Manresa.

Els ciclistes alegres son:Raul,Dani,Toni,Ia,Pep i Pere Pirincho.