dimecres, 4 de març del 2009

MORT D'UN CORREDOR IRLANDÉS A LA MARATÓ DE BARCELONA

El corredor irlandés Colin Dunne,de 27 anys,va morir el diumenge 1 de març mentres disputava la marató de Barcelona, i després d'haver patit un accident cardiovascular que li va costar la vida.
Colin Dunne va patir una parada cardíaca al quilòmetre 34'5.L'atenció rebuda de manera inmediata per la Creu Roja i el 061 va ser en va,ja que després els serveis mèdics van confirmar que la seva mort va ser a l'acte.
El fondista kenià Johnstone Kebii,amb una registre de 2 hores 14 minuts i 1 segon va ser el guanyador masculí de la llarga prova.La etíop Tadelech Biru amb una marca de 2 hores 39 minuts i 43 segons es va imposar a la categoria femenina.La marató de Barcelona 2009 va aconseguir un rècord de participació ,de 9702 inscrits.Pere Pirincho.