dimecres, 18 de febrer del 2009

CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TRIATLÓ D'HIVERN

Desprès d'uns anys de no celebrar-se el campionat de Catalunya de triatló blanc,va tornar a l'agraciat marc de l'estació d'esquí nòrdic de Tuixent, el 15 d'aquest mes de febrer.
En un un event celebrat tot sobre neu,començava a les 9 hores i 30 minuts del dematí la competició.
El circuit d'esquí que era de dues voltes de 5 quilòmetres,es desenvolupava per la zona coneguda com l'Arp.El circuit de ciclisme es feia per el circuit de la Font,també de 5 quilòmetres i sobre dues voltes,però degut a problemes de la qualitat de la neu, es va atansar la modalitat de la bicicleta tot terreny a una volta.En aquest esmentat circuit on al començament baixava un quilòmetre, i desprès pujava suau fins al final de la volta, es va dur a terme també la cursa a peu.
El guanyador de la competició va ser Xavier Cadena, seguit dels bagencs Sebastià Catllà i Carles Gamisans.El club natació Manresa va quedar cinquè en el que es refereix a la classificació per equips.