dimarts, 27 de gener del 2009

CAMPIONAT D'ESPANYA DE TRIATLO D'HIVERN

El diumenge 25 de gener a l'estació d'esquí nòrdic de Los Llanos del Hospital de Benasque,és va celebrar el campionat d'espanya de Triatló Blanc.Les distàncies van ser:10 quilòmetres d'esquí,5 quilòmetres de bicicleta(en un principi la distància d'aquesta modalitat era de 10 quilòmetres,però les adversitats climatològiques del dia anterior va forçar a l'organització a atansar el circuit) i 5 quilòmetres de cursa a peu.
Una intensa nevada el jorn passat a la competició, va fer dubtar a l'organització (que confiava en una bona climatologia a l'hora de la prova)
sobre el desenvolupament de la mateixa.Tot i que és va celebrar la cita,l'estat de la neu dins del circuit de bicicleta no era practicable per poder pedalar.La majoria dels participants dins del circuit de btt,van fer aquesta modalitat corrents i amb la bici al costat.
El guanyador absolut de la prova,va ser amb categoria masculina el saragossà Victor Lobo, i en la femenina la noia de Bilbao,Inmaculada Pereiro.La secció de triatló del Club Natació Manresa va participar a l'event amb sis triatletes.Els partícips manresans van ser:En Sergi Bermejo,(que va quedar en una meritòria trenta-dosena posició) Nuria Pubill,Ferran Mahamud,Alfons Martínez,Artur Cruz i Pere Pirincho.Pere Pirincho.