diumenge, 9 de novembre del 2008

IRONMAN


A l'any 1977 els "marines" de l'armada nord-americana Collins i Hendrickson,junt amb altres amics,es lamenten perquè arriben al seu quaranta aniversari.Els joves se'n enriuen i comencen a superarlos fisicament.Collins madura una idea dins un bar ajudat per Hendrickson.
Collins a sobre d'un escambell li diu als presents i convida a tothom a participar d'aqui un any,en una prova que reunirà les proves mes dures de Hawai:La "Waikiki Rough Water Swim",3800 m Nedant.La "Around The Island Bike Race".180 km en bicicleta.I el "Honolulú Marathon".42 km,195 m de carrera a peu.Així va nèixer la prova més dura d'un dia.L'Ironman.Van acabar dotze participants.Avui en dia solament a Europa s'organitzen carreres d'aquest quilometratge on arriben a participar 2500 persones i acaba un gran tant per cent.
Els competidors es sacrifiquen com a mínim de mig any a un any per preparar aquesta dura prova i poder acabar.De camí els més forts es clasificaran per la meca.Per el campionat del món.
L'Ironman de Hawai.Els demés es comformaran a ser homes de ferro.A ser "finishers".A tenir aquesta prova sempre respecte però mai por.Sempre recordaré una frase:un cop s'acaba l'ironman un sempre serà Ironman.
Llarga vida als Ironmans.Per cert collins va acabar i de Hendrickson ser que a mitja marató estava menjant un plat de Chilli.Pere Pirincho.
Ironman Hawaii World Championship 2008